Exposicions anteriors 2 juny - 28 octubre 2012

La ceràmica catalana

de la Col·lecció Mascort S.XIV – XIX

La ceràmica catalana de la Col·lecció Mascort exposa unes 450 peces dels segles XIV al XIX, moltes d’elles excepcionals, corresponents a les produccions blava i policroma de Barcelona, Reus i Lleida. Una part important de la mostra la forma el conjunt de pots d’apotecari, on hi ha exemplars que destaquen per les seves dimensions, per la seva decoració o per la raresa del producte que contenien.

La Loza Catalana de la Colección Mascort és el catàleg que acompanya la gran exposició sobre pisa catalana exhibida a la Fundació Mascort, l’any 2012. En el llibre s’hi mostren més de 600 peces de ceràmica catalana, datades entre els segles XIV i XIX: plats, plates, sotacopes, escudelles, oueres, gerres d’aiguamans, beneiteres i altres formes ceràmiques. En destaca un important conjunt de pots i d’orses de farmàcia, amb exemplars d’una gran raresa. Les fotografies són totes grans i a color, per permetre veure-les amb detall. S’acompanya cada peça amb una acurada descripció…

Comprar

Avís important

Amb la finalitat de contribuir a la contenció del COVID-19, la Casa Galibern de la Fundació Mascort romandrà tancada al públic fins a proper avís. Així mateix, us comuniquem que totes les activitats previstes per aquest mes de març també queden anul·lades temporalment. Us mantindrem informats a través de les nostres xarxes socials o bé us podeu subscriure a la nostra newsletter.