Exposició externa

vendredi 9 avril 2021 - 17:00:00

«Life Today» és un exercici de flâneurisme que reflecteix la condició humana i la seva quotidianitat. Persones i contextos urbans, tota una situació de contrastos i dinamisme. La mirada reactiva i desinteressada, espontània, motivada per la curiositat i la recerca creativa, dibuixa punts en comú entre tots aquells que recorren la ciutat; moviment, posició i observació.

Llums i ombres que defineixen les tangents que transporten l’espectador a l’ara i aquí de qualsevol metròpolis. Una invitació a la indiscreció. L’autoreflexió del subjecte en un espai que es converteix en protagonista de més d’una història del nostre entorn.

LT1.jpg

JESÚS. Barcelona, 1976.

És empresari, enginyer industrial i fotògraf. Va començar col·laborant amb diferents mitjans de comunicació, centres culturals i artistes locals, als quals oferia nous punts de vista.

Durant els darrers anys s’ha dedicat a projectes més personals de reportatge urbà, street photography, fotografia documental i retrats íntims de famílies. A més, ha realitzat sèries temàtiques sobre diverses comunitats com la que es reuneix a les platges de Barcelona per fer fitness en grup a l’aire lliure o la realitat diària dels gitanos a Catalunya. Trent Parke, Bryan Schutmaat i Ray K. Metzker són alguns dels seus referents més immediats.

www.jesusvisauta.com

Activité gratuite