Exposicions anteriors 21 novembre 2015 – 24 abril 2016

Una mirada emocionada

Fotografies de Ramon Mascort Amigó

L’exposició mostra per primera vegada obra fotogràfica del seu fundador i president, Ramón Mascort Amigó, motivada per la seva curiositat i interès per aprendre, valorar i admirar les cultures del món, la bellesa i l’art. Com ell diu: “Vull demostrar la meva gratitud i feliç record a totes les persones que, en els meus viatges, han acceptat la meva mirada emocionada a través d’una càmera fotogràfica”.

MiradaEl llibre mostra per primera vegada obra fotogràfica del fundador i president de la Fundació Mascort, Ramon Mascort Amigó. Recull 150 retrats on la mirada humana esdevé la gran protagonista, en un infinit ventall d’expressions del sentiment i del pensament dels seus protagonistes.

Comprar

Avís important

Amb la finalitat de contribuir a la contenció del COVID-19, la Casa Galibern de la Fundació Mascort romandrà tancada al públic fins a proper avís. Així mateix, us comuniquem que totes les activitats previstes per aquest mes de març també queden anul·lades temporalment. Us mantindrem informats a través de les nostres xarxes socials o bé us podeu subscriure a la nostra newsletter.