Exposicions anteriors 17 juny – 15 octubre 2017

Peces escollides. La selecció del col·leccionista

10è Aniversari

Les 140 obres que es podran veure a l’exposició Peces escollides. La selecció del col·leccionista han estat seleccionades personalment per Ramon Mascort Amigó tenint en compte tant l’especial vinculació que té amb les peces com el seu significat dins el conjunt de la col·lecció. Moltes d’elles són inèdites i no han estat exposades amb anterioritat. La mostra inclou peces de ceràmica, orfebreria, mobiliari i joieria, així com pintures, dibuixos, escultures, gravats, mapes i armes que daten majoritàriament des de l’època medieval fins a les primeres dècades del segle XX.

Visita virtual

Visiteu de forma virtual l’exposició per si us la vareu perdre o la voleu recordar.

Tour virtual

Llibre catàleg commemoratiu del desè aniversari de la creació de la Fundació, amb una selecció de 130 peces de la Col·lecció Mascort, que inclou ceràmica, orfebreria, moble i joieria, com també pintures, dibuixos, escultures, gravats, mapes i armes, que daten majoritàriament des de l’època medieval fins a les primeres dècades del segle XX. L’exposició homònima i el llibre han estat comissariats per Rosa Maria Creixell, doctora en Història de l’art i professora de la Universitat de Barcelona. El llibre ha estat prologat per Ramon Mascort i inclou un text del professor Bonaventura Bassegoda sobre el col·leccionisme. Els textos estan traduïts en català i anglès.

Comprar

Avís important

Amb la finalitat de contribuir a la contenció del COVID-19, la Casa Galibern de la Fundació Mascort romandrà tancada al públic fins a proper avís. Així mateix, us comuniquem que totes les activitats previstes per aquest mes de març també queden anul·lades temporalment. Us mantindrem informats a través de les nostres xarxes socials o bé us podeu subscriure a la nostra newsletter.