Previous exhibitions 15 june - 13 october 2013

La ceràmica heràldica

de la Col·lecció Mascort i del Museu de Ceràmica de Barcelona

La Fundació Mascort exposa 200 peces de ceràmica dels segles xiv al xviii que mostren motius heràldics reials, nobles, eclesiàstics i civils, d’ambdues col·leccions. Des del seu naixement al segle xii, l’heràldica ha estat usada per tots els estrats socials a Europa. Seguint unes regles fixades de combinació, les armories o escuts d’armes compleixen una triple funció: signe d’identitat, marca d’encàrrec o possessió, i element ornamental.

Es completa la mostra amb diversitat de peces artístiques que exemplifiquen l’ampli ventall d’aplicacions que abraça l’heràldica, a més de la ceràmica.

Visita virtual

Exposició de la Col·lecció Mascort i del Museu de Ceràmica de Barcelona, celebrada a la Fundació Mascort de juny a octubre de 2013, a Torroella de Montgrí, Girona

The Mascort Foundation presents 200 ceramic pieces from the 14th to 18th century featuring royal, noble, ecclesiastical and civil heraldic motifs from both collections. Since its emergence in the 12th century, heraldry has been used across the social strata throughout Europe. Following strict rules of composition…

Buy

Avís important

Amb la finalitat de contribuir a la contenció del COVID-19, la Casa Galibern de la Fundació Mascort romandrà tancada al públic fins a proper avís. Així mateix, us comuniquem que totes les activitats previstes per aquest mes de març també queden anul·lades temporalment. Us mantindrem informats a través de les nostres xarxes socials o bé us podeu subscriure a la nostra newsletter.